Превключване между потребителска и административна част на сайта

Докато изграждате вашият сайт периодично ще се налага да превключвате между потребителската и административната му част. Това може да бъде направено по два начина:

1. В горния ляв ъгъл на екрана изберете името на вашия сайт. Ако сте в административната част и желаете да отворите потребителската изберете „Към сайта“. В обратният случай изберете „Табло“. Същият резултат се постига и ако просто щраквате с мишката върху името на сайта си.

     

2. В горния ляв ъгъл на екрана изберете „Моите сайтове“. От появилото се меню посочете вашият сайт. Ако желаете да видите сайта си изберете „Към сайта“, а ако желаете да заредите административната част щракнете върху „Табло“.

Когато правите множество промени в сайта си е добра идея да отворите административната и потребителската част в две страници на вашия браузър. След като направите промяна в административната част просто трябва да обновите другата страница за да видите как са се отразили промените. Отварянето на връзка в нова страница на браузъра най-лесно се извършва с щракване с колелцето на мишката.