Вход и изход от административната част на daskalo.com

За да влезете в административната част на daskalo.com има 2 варианта:

1. След като отворите сайта си в предпочитания от вас браузър от менюто в раздела „Служебни“ изберете Вход;

2. В предпочитания от вас браузър отворете страницата daskalo.com/site/wp-admin/ или daskalo.com/site/wp-login.php, като замените site с името на вашия сайт.

В двата случая достигате до една и съща страница, в която трябва да въведете потребителското си име или електронна поща и парола след което ще се зареди административната част на daskalo.com.

При зареждането на административната част по подразбиране се отваря вашето таблото, където имате възможност да получавате кратка статистика за сайта си и да извършвате най-честите дейности. При първото зареждане на таблото в него има служебно съобщение в горната част на екрана относно новите възможности на вашата лента с инструменти (toolbar). Можете да го затворите за да не ви пречи. В горната част на таблото ви също има голяма служебна област с различни препратки към документацията на WorPress. Всички връзки водят до страници на английски език. Препоръчвам ви също да затворите тази част.

След затварянето на тези две служебни съобщения вашето табло ще има следният вид.

За да излезете от административната част на daskalo.com от горният десен ъгъл на екрана изберете името на вашият акаунт и след това от падащото меню Изход.