Министърът на образованието и науката посети Професионална гимназия „Акад. С. П. Корольов“

???????????????????????????????      По инициатива на народния представител д-р Иван Ибришимов  днес (11.11.2013г.) нашата професионална гимназия посети проф. Анелия Клисарова, министър на образованието и науката. На входа на училището г-жа Клисарова бе посрещната по стар народен обичай с хляб и сол от изявени ученици.

 

???????????????????????????????     В състоялата се среща с колектива проф. Клисарова бе запозната с историята на училището и постиженията на ученици и учители от директора инж. Елена Костадинова. От своя страна министър Клисарова  разказа за приоритетите на правителството в областта на професионалното образование.

???????????????????????????????Тя изрази своето възхищение от хубавата атмосфера и ентусиазма, с който работят колегите.

    Накрая, "за десерт", нашият колектив бе зарадван с новината за отпускане на 290 000 лв. за дългоочакван ремонт на дограма и парна инсталация. Развълнувана от това,  г-жа Костадинова изказа огромна благодарност от името на всички.

??????????????????????????????????????????????????????????????

   На срещата присъстваха още областният управител Иван Каракашки, началникът на РИО Кюстендил Радостина Новакова и председателят на БСП- Дупница Станислав Павлов.