Програми

    Windows Live Movie Maker ви помага бързо да превърнете снимките и видеоклиповете в професионални филми. Добавете специални ефекти, преходи, звук, заглавия и надписи, с помощта на които да разкажете историята си. Можете също така да изберете желаните снимки, видеоклипове и музика и да оставите функцията „Автофилм“ да направи всичко вместо вас: тя прилага красива тема, която включва преходи, ефекти, заглавия и други – всичко това за по-малко от минута. Публикувайте филма си на популярни сайтове – включително YouTube, Facebook, Windows Live SkyDrive и много други – директно от Movie Maker.
 
 windowslivemoviemaker
The evolution of PowerPoint—introducing Designer and Morph

PowToon е програма, която Ви позволява да направите ефективна и лесна анимация. Чрез нея се постига професионален ефект.
699918835
Като модерен образователен инструмент Elica може да се използва в различни контексти – анимирани виртуални модели, математически визуализация,  игри и други. 

93474

Dynamic Paper – работни листове с геометрични фигури и разгъвки. 

Нуждаете се от развивка   на петоъгълна пирамида, конус, призма……..? Или от координатна система, геометрични фигури?  Можете да създадете всички тези неща и повече с инструмента Dynamic Paper. Поставете изображенията, които искате, а след това  го експортирате като  лист PDF  или като JPEG изображение за използване в други приложения или в интернет.

Picture

WWW Gif Animator  представлява програма за комбиниране на отделни кадри.

Picture

Clip IT е програма за комбиниране на една основна картина за фон и „щамповане“ на обекти върху нея. Поддържа завъртане и мащабиране на обектите.

Picture