Материална база

Сграден фонд, двор и материална база в ОДЗ

Сградата на детската градина е нова, специално построена и съобразена с всички санитарно-хигиенни изисквания и условия за най-доброто отглеждане и възпитание на децата.

Детската градина разполага с два корпуса, като единият е на три етажа, а другият – на два. Между двата корпуса има топла връзка и в цялата сграда има централно парно отопление.

За психологическия и физически комфорт и удобство на децата, учителите и помощния персонал са обособени просторни и удобни занимални с достатъчно осветление, обзаведени със съвременни кътове за игра на децата, телевизор, видео и DVD плейър, бели магнитни дъски, интерактивна дъска.

Всяка група разполага с подходящи за възрастта на децата играчки, съвременни нагледни материали за децата, книжки и др.

Спалните помещения са самостоятелни с удобни детски легла и матраци и с цветно детско спално бельо, различно за всяка група. Всяко дете разполага със собствено гардеробче.

Санитарните възли са нови и чисти, съобразени с възрастта на децата.

Всяка група разполага със собствена столова, където се извършва храненето на децата.

Детската градина разполага с музикален салон със сцена на две нива, оборудван с пиано, йоника, акордеони, аудио уредба с микрофони, видео и DVD плейър, мултимедия, детски музикални инструменти и битов кът.

Има обособени и оборудвани кабинет по английски език и безопасно движение по пътищата, както и ателие за приложни дейности.

В ОДЗ има и плувен басейн, предназначен единствено за децата от градината с топла връзка с двата корпуса. Обучението по плуване се осъществява от професионални треньори.

Подреждането на материално-техническата база и цветовото оформяне на помещенията са съобразени с ергономичните норми и правилата за охрана на труда.

Обширният двор е разделен за всяка от групите, като всяка отделна площадка разполага безопасни съоръжения –  катерушки, пясъчници и пейки.

  • Уеб сайт

    Настоящият сайт е примерен вариант на сайт на детска градина.

    Ако и вие желаете уеб сайт за вашата детска градина, свържете се с нас на телефон 0878 255 333 или имейл admin@teacher.bg

  • Контакти


  • Изработено от daskalo.com